امروزه استفاده از کفپوش چوبی و سنگ کف برای کفپوش داخلی ساختمان ها بسیار رایج شده است. دلیل این کار را می توان در زیبایی این دو متریال جست و جو کرد.
کفپوش ساختمان اعم از مسکونی، تجاری، اداری، … از مهمترین بخش های یک ساختمان به حساب می آید. زیرا از اولین قسمت هایی است که در دید مخاطب قرار می گیرد. بنابراین زیبایی این کفپوش اهمیت زیادی پیدا می کند.
علاوه بر زیبایی مقاومت کفپوش هم فاکتور مهم بعدی در انتخاب کفپوش مناسب است. کف هر ساختمانی از پر تردد ترین مکان ها است و همچنین وسایل و مبلمان هم بر روی آن قرار می گیرند.
درنتیجه باید متریالی را برای کف انتخاب کرد که به نمای داخلی ساختمان جلوه ای خاص دهد، و مقاومت بالایی داشته باشد. چوب و سنگ ساختمانی به دلیل دارا بودن هر دوی این ویژگی ها از پرمصرف ترین مصالح کف می باشند.
هر فردی با شنیدن نام سنگ، ناخودآگاه سختی و مقاومت سنگ را به یاد می آورد. این موضوع به این دلیل است که سنگ ساختمانی طبیعی ماده ای است که در طبیعت تشکیل می شود و انسان در ساخت آن نقش ندارد.
به همین دلیل سنگ نما طبیعی دارای مقاومت و درجه سختی زیادی می باشد. برای تایید این گفته کافی است مقاوت سنگهای مصنوعی را با سنگهای طبیعی مقایسه کنید.
مقاومت بالای سنگهای طبیعی باعث شده است که این متریال ها دارای طول عمر زیادی باشند. پس درصورت استفاده از سنگ کف برای کفپوش داخلی ساختمان، نیاز به ترمیم یا تعویض کفپوش از بین می رود.
تشکیل شدن در طبیعت افزون بر این که سنگ را مقاوم می کند، زیبایی خیره کننده ای هم به آن می دهد. هریک از سنگهای ساختمانی دارای زیبایی های منحصر به فرد و خاصی می باشند.
چوب هم مانند سنگ ساختمانی در طبیعت به وجود می آید و از فراوان ترین مواد بر روی زمین می باشد. چوب هم به دلیل تنوع بسیار زیادی که دارد از تنوع طرح و رنگ بسیار زیادی برخوردار است.
ویژگی مثبت و خاص دیگر چوب این است که به خوبی روح طبیعت را به نمای داخلی ساختمان وارد می کند. تنها همین ویژگی چوب، علاوه بر خصوصیت های مثبت دیگرش مجوب پر استفاده شدن آن شده است.
کیفیت بالای چوب، زیبایی و جذابیت، ترمیم پذیر، قابلیت تطبیق پذیری با هر محیطی، مقاومت بالا و مناسب برای مکان های پر تردد، دارای مقاومت بیشتر در مقابل ضربه و رطوبت نسبت به لمینت، دارای طرح های طبیعی و زنده از دیگر ویژگی های عالی چوب می باشند.
source: انواع کفپوش