در زمان خرید سنگ ساختمانی و با مراجعه به بازار سنگ، یک نوع سنگ توجه شما را بیشتر از مابقی سنگها جلب می کند. آن سنگ سنگ مرمریت است. علاوه بر بازار سنگ، وقتی به ساختمان و خانه های باشکوه و مجلل وارد می شوید، فراوانی استفاده از سنگ مرمریت شما را شگفت زده می کند.
سنگ مرمریت از جمله سنگهای ساختمانی طبیعی بوده و پوسته زمین غنی از معادن این سنگ می باشد. دسته بندی سنگ مرمریت یه صورت زیر است.
- سنگ مرمریت کریستال
- سنگ مرمریت ابری
- سنگ مرمریت چینی
سنگ ساختمانی ای که فقط در نمای داخلی ساختمان کاربرد دارد، سنگ مرمریت است. زیرا همانطور که در بالا اشاره کردیم، سنگ مرمریت یک سنگ آهکی می باشد. درنتیجه مقاومت بالایی در برابر عوامل تخریب زا، مانند تابش نور خورشید، تغییرات جوی، … ندارد.
بیشترین کاربرد سنگ مرمریت برای سنگ کف ساختمان ها می باشد. به ویژه برای کفپوش لابی، پذیرایی و اتاق ها. ولیکن همانطور که امروزه در خانه های مدرن مشاهده می کنیم، سنگ مرمریت کاربردهای فراوان دیگری دارد.
اما انتخاب سنگ مرمریت بستگی به مکانی دارد که سنگ در آنجا نصب می شود. زیرا برخی از سنگهای مرمریت در برابر ضربه، خش، مواد شیمیایی، نفوذ آب، … مقاوم نیستند.
بنابراین نباید از این نوع از سنگهای مرمریت در مکان هایی مانند سرویس بهداشتی یا آشپزخانه استفاده کرد. اما خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استخراج سنگهای مرمریت با ویژگی های متفاوت باعث شده این مشکل از بین برود.
اما به طور کلی از سنگ مرمریت می توان در کفپوش، پله و راه پله، کانتر (جزیره)، کابینت و دیوار های آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام، دیوار های داخلی، قاب آسانسور، ساخت مصنوعات سنگی مانند ستون، مجسمه، نیمکت، لوح های سنگی تزیینی، … استفاده کرد.
قیمت سنگ مرمریت به عوامل متعددی بستگی داشته و نمی توان برای آن قیمت واحدی بیان کرد. فاکتور هایی مانند ابعاد سنگ، ضخامت سنگ، نوع فراوری سنگ، نوع درجه های کیفی، نوع رنگ زمینه، یکدست بودن یا نبودن رنگ زمینه، مکان قرار داشتن سنگ، … بر روی قیمت نهایی سنگ تاتیر گذار هستند.
source: قیمت سنگ مرمریت